Docenten

Isolde Billiet

Onder het motto “Never miss a chance to dance” had ik al vanaf mijn 5 jaar mijn balletschoentjes aan. Naarmate de jaren vorderden nam ik naast ballet steeds meer en meer danslessen  bij.

Vanaf het middelbaar had ik gekozen om volledig te gaan voor deze passie. Daarom ben ik vanaf het 4de middelbaar gestart met een professionele opleiding aan de kunstschool Muda. 

Ondertussen geef ik al 9 jaar dansles waaronder: peuterdans, kleuterdans, kinderdans, modern, jazz, ballet en privélessen.  Naast het lesgeven ben ik ook blijven dansen en heb ik verschillende intensieve professionele stages gedaan onder ander bij: Laurent Flament, Min Hee Bervoets, Isabelle Beernaert, Manuella Verzwyvel,… Ook heb ik reeds mijn master bestuurskunde behaald aan de universiteit te Gent. Ik vind het dan ook super om mijn liefde voor dans en ervaring over te brengen aan zowel jong als oud!

 

 

Evy Dewaele  

Haar liefde voor dansen begon al toen ze amper 4 jaar oud was. Evy leerde de eerste pasjes, deed mee aan haar eerste voorstelling en was volledig verkocht. Ze begon met balletlessen, later nam ze er heel wat andere stijlen bij zoals jazz, modern, hiphop, musical en tapdans. 

Ondertussen konden we Evy Dewaele al zien schitteren in de dansproductie Oorlogsochters onder leiding van Glen Lambrechts! Daarnaast heeft theateracteur Dorian Liveyns haar musical vibes meegegeven.  

Ze houdt er dan ook enorm veel van om haar passie voor dans te mogen delen! Buiten danslessen nemen en geven is ze ook leidster bij de Chiro en studeert ze voor kleuteronderwijs.  

 

 

 

Shahkaar Mughal

Shahkaar Mughal raakte al op jonge leeftijd verslaafd aan dansen door het bewonderen van bewegingen en performers in muziekvideo’s op televisie. Op tienjarige leeftijd begon hij echter danslessen te volgen vanwege het gebrek aan mogelijkheden en de beperkte dansscène in zijn stad Blankenberge, dus begon hij tot zelfstudie door online tutorials te bekijken.

Op 17-jarige leeftijd wist hij dat hij een carrière in de dans wilde nastreven, met als belangrijkste focus streetdance.

Na zijn verhuizing naar Gent op 18-jarige leeftijd werd hij een toegewijd lid van de UC Crew. Daar deed hij kennis en ervaring op in de dansindustrie.

Ondertussen had hij het voorrecht om op te treden voor grote artiesten als Skrillex, David Guetta, Afrojack, Netsky, Dimitry Vegas en Like Mike. Hij had ook de kans om samen te werken met verschillende bedrijven zoals Audi, Global Village (Dubai), Tomorrowland.

Vanaf nu woont Shahkaar terug in België en werkt hij als danser, terwijl hij zich nog steeds graag wil ontwikkelen als danser/persoon.

Shahkaar gaf les op verschillende scholen in België, Dubai en het Verenigd Koninkrijk. Hij gebruikt zijn eigen creatieve choreografische vaardigheden om frisse bewegingen te produceren die jonge dansers kunnen uitvoeren in showcases en wedstrijden.